TIEDOTE: Tuiskussa uutta toimintaa kesällä 2020

Kesä ja jalkapalloilukausi 2020 on nyt alkanut! Kesän aikana on ajatuksissa käynnistellä hieman uutta toimintaa. Mukaan pääsee ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset.tuisku@gmail.com. Kirjoitathan sähköpostiin seuraavat tiedot:

  • Pelaajan nimi
  • Pelaajan ikä
  • Huoltajan nimi
  • Sähköpostiosoite

Uusi joukkue 2013-2014 syntyneille

Oriveden Tuiskussa alkaa uusi joukkue/joukkueet 2013-2014 syntyneille junioreille. Joukkueen aloituskokoontuminen on maanantaina 15.6.2020 klo 18.20 Rovastinkankaan tekonurmella. Aloituskokoontuminen on tarkoitettu juniorien vanhemmille ja mukaan on hyvä tulla myös uuteen joukkueeseen tulevat pelaajat. Kokoontumisessa keskustellaan joukkueen toiminnasta, harjoittelusta ja joukkueen vastuuhenkilöistä sekä valmentamisesta.

Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu alkaa juhannuksen jälkeen ja sen kokoontumispäivät ovat tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 17-18 tekonurmella. Jalkapallokoulu kestää 10 kertaa ja tarkemmat tiedot siitä toimitetaan ilmoittautuneille. Pallokoulun hinta on 35 € ja siihen sisältyy pallo, Tuiskun paita ja pelipassin sekä mahdollinen vakuutus.

Naperofutis

Perheen pienimmille tarkoitetun naperofutiksen on tarkoitus käynnistyä juhannuksen jälkeen. Naperofutiksen ajankohta on lauantaisin klo 10-11. Tiedotamme tästä lisää myöhemmin.