Oriveden lukion urheilulinja

Yhdistä jalkapallo ja lukio-opinnot!

Oriveden Tuisku tekee yhteistyötä Oriveden kaupungin kanssa: Syksyllä 2018 käynnistyi Oriveden lukiossa urheilulinja, jonka jalkapallon lajivalmennuksesta vastaa Oriveden Tuisku. Hae urheilulinjalle yhteishaussa keväällä 2019!

Urheilulinja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää oma urheiluharrastus ja lukio-opinnot. Säännölliset aamuharjoitukset, jotka ovat lukujärjestyksessä koulupäivän aikana, takaavat tehokkaan kehityspolun urheilijana.

Lukion aikana lajivalmennusta voi suorittaa yhteensä noin 14 kurssia. Valmennus pitää sisällään viikoittain kaksi lajivalmennuskertaa sekä yhden yhteisen, kaikille urheilijoille suunnatun fysiikkavalmennuksen.

Muutto Orivedelle takaa hyvät edellytykset yhdistää lukio-opiskelu ja jalkapalloharjoittelu sekä pelaaminen. Urheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata asunto edullisesti koulun ja jalkapallokenttien läheltä.

Oriveden lukio takaa sinulle laadukkaan ja kilpailukykyisen lukio-opetuksen. Kurssitarjotin on laaja. Oriveden lukion urheilulinjalla lajivaihtoehtoina ovat jalkapallo, jääkiekko ja lentopallo. Lisäksi lukion yhteydessä toimii valtakunnallinen kirjoittajalukio. Keskiarvoraja Oriveden lukioon on 7,2.

Tiistaina 15.1. Oriveden lukiolla on avoimet ovet kello 9.30–14. Tervetuloa tutustumaan Oriveden lukioon!

Voit tulla tutustumaan lukion urheilulinjaan lauantaina myös erikseen sovittavana ajankohtana.

Hakeminen lukion urheilulinjalle

Hae Oriveden lukion urheilulinjalle yhteishaussa 2019.

Lähetä 13.3.2019 mennessä hakemuksen liitteet osoitteella Oriveden lukio, Opintie 1, 35300 ORIVESI.

Hakemuksen liitteet:

  • teksti, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja urheilu-urastasi
  • valmentajan ja/tai liikunnanopettajan lausunto
  • hakulomake 2019
  • kopio viimeksi saamastasi perusopetuksen todistuksesta

Lisätiedot: http://www.orivedenlukio.fi/hakijalle/urheilulinja/