Oriveden lukion urheilulinja

Yhdistä jalkapallo ja lukio-opinnot!

Oriveden Tuisku tekee yhteistyötä Oriveden kaupungin kanssa: Syksyllä 2018 käynnistyi Oriveden lukiossa urheilulinja, jonka jalkapallon lajivalmennuksesta vastaa Oriveden Tuisku.

Urheilulinja tarjoaa loistavan mahdollisuuden yhdistää oma urheiluharrastus ja lukio-opinnot. Säännölliset aamuharjoitukset, jotka ovat lukujärjestyksessä koulupäivän aikana, takaavat tehokkaan kehityspolun urheilijana.

Lukion aikana lajivalmennusta voi suorittaa yhteensä noin 14 kurssia. Valmennus pitää sisällään viikoittain kaksi lajivalmennuskertaa sekä yhden yhteisen, kaikille urheilijoille suunnatun fysiikkavalmennuksen.

Muutto Orivedelle takaa hyvät edellytykset yhdistää lukio-opiskelu ja jalkapalloharjoittelu sekä pelaaminen. Urheilulinjan opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata asunto edullisesti koulun ja jalkapallokenttien läheltä.

Oriveden lukio takaa sinulle laadukkaan ja kilpailukykyisen lukio-opetuksen. Kurssitarjotin on laaja. Oriveden lukion urheilulinjalla lajivaihtoehtoina ovat jalkapallo, jääkiekko ja lentopallo. Keskiarvoraja Oriveden lukioon on 7,2.

Lisätiedot: http://www.orivedenlukio.fi/hakijalle/urheilulinja/